ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Fatih İlkokulu

0(424) 711 32 55
Kulubaba Mah. Karakoçan / ELAZIĞ
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ,topluma faydalı ve iyi bir ahlâka sahip, liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren,nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerde milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kişisel sağlığının yanı sıra toplumun sağlığını koruyan milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan, çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, erdemli ahlaklı, iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek.
08.20-14.20
Karayolu
Karakoçan Kulubaba Mahlesindedir.
Okulumuz ilçe merkezinde olup, ile uzaklığı 100 km´dir.